2021. október 11. hétfő - 12:30

SZÜLŐAKADÉMIA – Vendégünk: Pál Feri Atya

Jövőműhely programsorozatunkban Miskolcon folytatódik a Szülőakadémia. Ezúttal öt intézmény ad helyszínt összesen 6 előadásnak a 2021/22-es tanévben: a Földes Ferenc Gimnázium, a Jókai Mór Református Általános Iskola, a Berzeviczy Gergely Technikum, a Kós Károly Építőipari, Kreatív Technikum és Szakképző Iskola, és a Miskolci Szakképző Centrum.

Első előadónk 2021. november 8-án, hétfőn, 17:00 órakor Pál Feri Atya

  • Az előadása címe: „Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig”
  • Helyszín: a Földes Ferenc Gimnázium Nagyterme (1. emelet)
  • Előadó: Pál Feri atya, katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó

Általában mind kiegyensúlyozott életre vágyunk, de mit is jelent ez? Hogyan képzeljük el? Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső történés, változás, trauma, de akár belső átalakulás is, amelyet nem mi kívántunk, és tehetetlennek érezzük magunkat vele szemben. Ez az állapot érthető módon nagy bizonytalansággal, stresszel jár. Az egyensúlyvesztés azonban nem tragédia, csupán átmeneti időszak két életszakasz között. Miből meríthetünk ilyenkor erőt? Mikor és miért lehet hasznos az egyensúlyvesztés? Pál Feri Atya szenvedélybetegek életéből, párkapcsolati esetekből és családi mintákból hoz megtörtént eseteket, a tőle megszokott eredeti, lebilincselően érdekes módon, humorral és őszinteséggel fűszerezve.

Az előadás ingyenes, de a terem korlátozott befogadó képessége miatt kérjük, hogy előzetesen regisztráljanak az alábbi linken>>>> https://forms.gle/7TSxH1SijPtdX9bV8

Szervező: A Bükk 900 Természetbarát Egyesület / Támogató: A programot az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban támogatja.